Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bålsta Hockey Club Veteraner

Följ

Veteraner

Följ oss för uppdateringar
Följ
Bålsta Hockey Club
Ishockey
Veteraner
Tabell
Lag M V O F P
1 BHC Vets/R 14 11 2 1 36
2 AIK Ishockeyförening 7 1 0 6 3
3 IF Vallentuna BK Ishockey 2 0 2 0 2
4 AR Athletics Rec Hockeyclub 5 0 0 5 0

Match

IF Vallentuna BK Ishockey

2 - 2
Vallentuna ishall (B-hallen)
26 oktober 2015
20:30

BHC Vets/R

Referat

Referat: IF Vallentuna BK Ishockey - BHC Vets/R

BHC var besviken å lite fundersamma på vad som hände i kväll. Men vi fick ju i alla fall reda på lite nya regler inom Rec. Hockeyn.

Nr1. När man dragit på sig 3st. utvisningar får man matchstraff (#21). Tydligen inte korrekt i Rec.
Nr2. Vid lika är det inte förlängning. (skulle visst vara det)
Nr3. När det är matchstart kl. 20.45 så får man inga bra domare. (Jonsson/Gustafsson hade en lite sämre dag).

Men till saken. Efter gårdagens hyfsat komfortabla seger mot AR Athletics med 6-2 så var bara att packa trunken och åka ut till Vallentuna. Matchstart 20.45 en måndag gör inte uppgiften lättare varken som tränare eller spelare.

Vi börjar matchen som det spelförande laget med ett högt styrspel och bryter ett flertal uppspel som vi kan flytta fram spelet på. Efter ca 5min så börjar tyvärr kvällens första men absolut inte sista utvisning för oss, det är Jörgen Svahn som drar på sig en hakning. (#21 kommer spela lite huvudroll i utvisningsbåset). Vi löser denna uppgift och fortsätter lyfta upp spelet. 0-1 kommer också till slut genom Jimmy Rådström 27 som direkt på tekning ifrån Spatte 28 kliver in några skär och avlossar ett slagskott som borrar in sig mellan benen på slipsen.

I detta skede är vi bättre än Vallentuna och det resulterar också i 0-2 då det rullas upp försvar likt en damstrumpbyxa. Målet kommer under en avvaktande utvisning då Green 12 startar allt med ett par dragningar (som vanligt) lirar sedan Thobias Björk som i sin tur friställer Stefan Holgert 9 med en "smekare". Holgert gör i sin tur inga misstag utan sprätter in pucken enkelt. Nu är känslan bra och vi har full kontroll på händelserna.

Men men, när man tror att allt bara löser sig så skiter det sig. Vi drar på oss ytterligare utvisningar och #21 tar sin andra 2:a för matchen även detta boxplay löser sig men Vallentuna får lite momentum och flyttar fram positionerna. Perioden slutar med en 0-2 ledning som lik väl kunnat vara 0-4 som 1-2.

Andra perioden startar utan spolning och mycket snö på isen vilket inte lyfter spelet i en sådan serie. Nu börjar vi virra runt och spela svårt. Vallentuna ställde upp i mitten och vi försökte nog i varje uppspel passa upp igenom denna köttmur som bara bröt och bröt dessa försök ifrån oss. Vi fortsatte även på den inslagna vägen att dra på oss "enkla" utvisningar och till slut så fick Vallentuna hål på Niclas Skoglund som i övrigt (som vanligt) gjorde en bra match 1-2.

Sedan gjorde han det igen #21 tar en 2:a och matchen är färdigspelad för honom efter 10min i andra perioden. 3st. 2:or är lika med matchstraff. Även denna utvisning klarades av, men efter att ha dragit på sig ytterligare 2st.så kunde Vallentuna kvittera till 2-2. I slutet vaknade vi till lite grann och vi försökte forcera i slutet för att trycka in 3:an men jakten blev ett boomskott i slutsekunderna tyvärr.

Matchen slutar 2-2 under ordinarie speltid och firma Jonsson/Gustafsson som åter igen inte hade koll slog av matchen i tro om att det inte var förlängning. När 90% av spelarna lämnat ishallen kommer de fram och säger att det ska var sudden men vi låter resultatet stå sig och delar på poängen. Denna match går väl inte till historien som den mest välspelade match men vi får med oss en poäng och är fortfarande obesegrade.

Nu vilar vi i 2 veckor för att sedan ta oss an Vallentuna på hemmaplan. Datum & tid återkommer vi med. Då lovar vi skönhockey med mycket glädje och fina mål.
Vet inte om jag kan plussa någon lite extra men Robert Stenberg och Nicklas Skoglund gör jobbet samtidigt som det är kul att Dennis Nikou gör sin första match.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A Utv P
Jimmy Rådström 1 1 0 12 1
Stefan Holgert 1 1 0 0 1
Mats Eriksson 1 0 1 0 1
Mattias Green 1 0 1 2 1
Björn Hedlund 1 0 0 0 0
Fredrik Olofsson 1 0 0 0 0
Jörgen Svahn 1 0 0 6 0
Marcus Arthursson 1 0 0 0 0
Olle Öhrqvist 1 0 0 0 0
Per Öhman 1 0 0 0 0
Robert Stenberg 1 0 0 2 0
Thobias Björk 1 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A Utv S IM P
Niclas Skoglund 1 0 0 0 25 2 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter S Skott på mål IM Insläppta mål P Poäng

Andra möten i serien

sön 15 nov 2015, 19:00 BHC Vets/R - IF Vallentuna BK Ishockey 3 - 2